Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, December 30, 2011

Bandung - day 5 (last day)

Hari teakhir aku sempat ke Psar Baru lagi..hehe....tap x amek gmbr sbb rushin untuk shopping saat2 akhir...
Mule berkemas untuk bertolak pulang....mase ni Mak aku cakap nani dok membebel sebab aku lambat balik..die takut x sempat nak g Kartika Sari dan nak kejar flight..Kartika sari nikedai kek paling feymes kat sini...

Tengok la aksi si nani ni..bukan main teruja dapat beli kek..hehe...


Ni kami kat ruang menunggu kapal tebang..time ni aku sempat g kedai kecik2 yg ade kat sini sebab nak habiskan duit rupiah yang ada...hahaha...

Bye bye bandung..nanti kita jumpe lagi eay :) insyallah one day I'll be back !!




1 comment:

abah khalisha said...

Besarnya kipas Air Asia