Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 12, 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

1. Letak header BENASHAARI.CO.. ok done..!!

2. Tajuk .. BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU dan linkkan ke entri ini . ok done..!!

3. Berikan satu sebab ringkas kenapa mereka patut baca blog anda. ok done..!!
Satu sebab kenapa orang patut baca blog aku ialah sebab aku leh kata 80% artikel dalam ni adalah 100% ariginal dpt idea aku sendiri...aku suke memvariasi kan kandungan blog aku supaya jadi mcm rojak...hehehehehehe...

4. Berikan satu entri menarik anda sebagai bukti blog anda itu menarik. ok done..!!
http://luvayoie.blogspot.com/2011/11/pengantin-syantik.html ni yang paling banyak org datang tengok...

5. Siap ? Tinggalkan link lengkap di ruangan komen entri ini. ok done...!!

15 comments:

Natasya Naslin said...

assalam .. hye gorgeous =)

follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

xaty said...

Salam singgah ke blog CikSyuhada. Link dari blog BA :)

pka Emerald said...

hi singgah dr blog abg ben. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

:: Cik Nur :: said...

singgah dari segmen yg sama dan follow... :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Lulu Caldina said...

Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
keep it up ^__^
Inilah masanya untuk bertukar..

Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

BERT said...

singgah dari segmen yang same... tiwudenko.. ahha

ko rajen2 la join segmen bro benn ni.. bagus skali..

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

BELOG GILA said...

singgah sini dari segmen yang sama...
follow blog nie jugak...
SUPPORT BELOG GILA JUGAK K!!

http://belogila.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

9n0L4 said...

jalan jalan ke blog ni & follow juge. lucky no 221. hee. ben ashaari kirim salam kat nurul. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

shairah said...

jenjalan+follow dari segmen yang sama...

salam kenal tuk awak..:)

http://lapanfebruari.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^

azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)