Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 2, 2012

Dream Theme for my BIG day... :)

Dulu aku penah share pasal dream lace for my engagement day...dan alhamdulillah..semuanya berjalan seperti mana yang aku fikir... :)

Kali ni aku nk share my dream theme for my BIG day... Actually nothing new pun pasal dream wed aku ni..biasa2 je...sebabnya tema yg aku nak ni susah nk cari kat butik2 kampung...
almaklumlah aku ni dok kampung je..Hari tu g survey pun die kata warna yg aku nak tu takde... :(

But kalau dapat, aku nak kaler mcm ni :)
Kaler mcm ni may be aku leh apply untuk hantaran je la..pakaian susah la...hurmmm...
Aku sebenarnya minat pelamin mcm ni...
New design untuk pelamin tahun ni..but butik yang aku pegi tu takde plak..aku terpaksa la amek jenis lain..dabel wuwuwuuwuwuww... ;'(

and baju persandingan aku, aku nk warna ni...
Akak kat butik tu kata warna yg die ade purple putih n purple garang je...ermm...terpaksa la amek je yg mana ade..aku ni dah la jenis malas nk survey2....akak tu janji ngan aku bulan 7 aku datang balik, die bawak sume baju kaler ungu yg dia ade so that aku leh pilih...mintak2 la warna yg aku nak ni ada...wuwuwuw....
aku dah berangan nak tema mcm dia ni....

atau mcm ni....
Tengok je la apa rezeki yang aku bakal dpt nti... :)

No comments: