Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, September 28, 2012

Phuket Honeymoon - Day 3


 NI hari ketiga...kami naik cruise....actually x byk aktiviti pun...just snorkel dan jalan2 kat Pulau Phi2... naik cruise pegi 2 jam tu aku cuma tido..ngantuk ooo...balik pun sama..aku tidoooo je...hahahahaa....
 Pemandangan kat kawasan snorkeling... x dan nk amek gambar sebab excited nak snorkel...hehehehe....laut die sangat jernih....
 Ni kat bucu cruise...bangsa yang sama dgn geng baju belang yang annoying semalam... not being prejudice kat bangsa diorang...masalahnya bangsa diorang ni la yang agak spoilkan percutian ni..bising sangat..!!

 Aktiviti snorkeling..

Tips : korang beli la beg kalis air..mudah nk mandi sambil bawak kamera, hp dan semua barang pun...x rugi beli sebab tahan lasak...ade jual kat tepi2 pantai..pandai2 la nego smpi dpt 50% diskaun....
 Asben ku yang berlatang belakangkan cruise...

 Ni kat monkey Island...aku x g pun pulau tu...malas nk berenang..in fact..x reti pun...hahahaha...
 Tawar la harga sampai separuh...sebab diorang selalu jual barang sekalai ganda dpd asal.... kalau derang x kasi kurang, korang mintak gift...hehehhee...
 Makan tengahari disediakan...HALAL yang pastinya..!!

Ni antara gambar2 akhir sebelum kehabisan bateri...hahahahahahaaha....

Tips : bawak la bateri dan memory kad spare..kalau x, sediakan henset korang yg canggih tu utk amek gambar.. ;)

 Makan makanan halal kalau x semayang apa gunanya..syukur pada Tuhan yang memberikan kami peluang ini....kenangan time semayang...
aku pakai nk semayang je mase tu....tetiba org yg meniaga sewa kerusi tu offer tikar plastik dia dan tunjuk kiblat sebenar...mujur ade orang Islam yang peka pada tourist Muslim mcm kami...

tak yah berangan nk cari surau..tanye orang pun sume x tau...semayang je lah mana2...huhuhu...

Habis naik cruise, selesai tido....balik hotel dan malamnya..............

CANDLE LIGHT DINNER...!!


 hahaha...takde la romantik mana pun..menu pun x yah order....sebab agency dah pilihkan makanan...can u see the foods? yummmyyyyyyyyy...!!
Kami cuma bayar air yang lebih kurang berharga RM12...kalau x salah laaa....jgn tanye yang mana paling sedap...sebab semua sedapppppppppppp...tapi...lobster tu rasanya aku penah rase yg lagi sedap masa bercuti kat Sabah...tp x de la mengecewakan...kalau x, takkan la jadi mcm ni kan... ;)

Ok, setel makan, kami pun bergerak ke Simon Cabaret....tgk aksi2 pondan...

hhohohohoho...kat sini pun sama..sepanjang program x leh ambik gambar...tapi lepas habis teater, leh la korang amek gmbr ngan para penari2 neh....tapi bukan free... 100 BHT per person ok..!!

 Dan kami memang dah aim nak amek gambar dengan ladyboy yang paling gojesss sekali...dan mata kami melilauu...yeaahhh....

 Hah..!! jumpe punnn..!!


 Bagi 100 BHT ingat leh bla mcm tu..silap sikit laa..diorang menjerit wooo..kalau x nak malu, sila bayar penuh....hohohoho....

Ni bukti die mintak dwet kat asben aku...hahahaha...

 Sementara yang lain, memanggil2 dengan manja kepada kami...diorang sume nak tips laaa...bile ade yg tgk aku bertudung..siap bagi salam n bgtau die Muslim...eiii...Muslim pebenda mcm ni....?? grrrr...

 korang jangan tertipu dengan kejelitaan diorang...palsu semua tu..harap muka je cantik...bila dengar suara...adoiyyyyaaaaiii...hahahaha...


 Ok... ini aksi gedik bile sampai hotel..malam tu kitorang jalan2 kat sekitar Patong jalan kaki..disco mmg byk...pompuan seksi menari tiang korang leh usha dpd luar disco je..kalau agak2 lemah iman jangan la pegi....atau sila la pergi dengan isteri anda...hohohoho...(sory aku x amek gambar...)


lepas berjalan, kami g rumah urut..urut kaki maa...letih kot berjalan....Thailand massage mmg power...ilang sakit sendi...huhuhuhu...

Ok sambung ke final entry ;)

1 comment:

abah khalisha said...

Peh seksi seksa jantan-jantan pondan ni