Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 18, 2013

Busana Muslimah Ekslusif - Busana Baseyya

 Dengan lafaz bismillah, aku telah start bisnes online Busana Muslimah. Dengan mengambil nama mak aku, aku namakan bisnes aku sebagai Busana Baseyya.. Baseyya tu aku komersilkan nama sebenar mak aku iaitu Basiah.... Hehehe... Jom like fan page aku kat facebook ni..!! Buat masa ni blog bisnes aku masih under construction but fan page aku boleh diterjah..!! Nak tengok?? 



Dan banyak lagi design2 lain yang cantik...apa lagi..jom la terjah fan page Busana Baseyyea..!!!  



No comments: