Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, May 2, 2013

Jogjakarta - Day 4 (Final Day)


Alhamdulillah, kami rasa tenteram sangat jalan2 kat Kota Jogjakarta ni...Orangnya tak ganggu orang..rasa selamat je..penjual2 dan penarik beca pun tak berebut pelanggan macam pengalaman aku kat Bandung sebelum ni...

Oleh sebab fligh pun pukul 4.45 petang, kitorang sempat la jalan2 lagi pagi tu...g kedai perfume...

Jalan-jalan naik beca...

saja tengok kawasan sekitar sebelum balik...


Dan makan ayam pecal di mall diorang di Jalan Malioboro...

sambung shopping kat Jalan Malioboro...



Dan say babai kepada hotel...kami da nak balik..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

Ni kedai cenderahati yang wajib korang pegi kalau datang sini..Bakpia Patuk...sebagai oleh2 pulang ke Malaysia...rasa macam muih kacang yang comey lotey yang sedap...but..huhu...sori lupa amek gambarrr...

Dan selepas ke sini...balik le kami ke Malaysiaaa....jangan lupa sediakan personal tax sorang 100 000 kat epot yeee....!! tu penting...

Tuje lah kisah kami berjalan2...but there are some lesson yang kami dapat kat sini...

sambung kat Jogjakarta...versi penutup...



No comments: