Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 10, 2013

Blog berhabuk..fuhh fuhhhh...


Salam semua...

Lepas update blog tentang pecutian aku ke Jogjakarta, terus aku sunyi dari dunia blog... Sampai kadang2 aku lupa aku ade blog..hehe.. :p

Dalam tempoh 4-5 bulan ni, lepas kepulangan dari Jogja, ade beberapa peristiwa terjadi sama aku..heh heh...

Just to cut it short, ni la kisahnya...
  • Aku preknen...hahaha...lepas 8 bulan menunggu, akhirnya alhamdulillah, dah ada nyawa manusia dalam perut aku. dan di detik dan tika ini, usia kandungan aku dah 5 bulan dan dijangka akan kuar bayi comel itu Januari tahun depan..ngeeee~~~~
     The mak buyunggss...

  • Aku kembali bekerja...Lepas 2 bulan setengah tanam pisang dan anggur kat umah, aku memulakan tugas semula. Kalau dulu aku keje jalan raya, sekarang aku keje lebuhraya...hehehe... Alhamdulillah, rezeki anak...masa aku dimaklumkan oleh HR Manager kampeni ni yang diorang pilih aku, aku plak baru je tau tak sampai 3 minit pun yang aku preknen..wah..betul2 rezeki kau lah nak oii... :p yang lagi best, aku keje sama dgn laki aku...satu kampeni, lain department...die tingkat satu, aku tingkat duaa.. :)
  • Anniversary aku yang ke satu dah pun berlalu 3 hari lepas..rasa macam baru sangat aku lenguh2 bahu buat hantaran..sekarang dah setahun dah aku kawen..hehehe... Hadiah anniversary dari laki aku..hehehehe...
  • Aku jugak baru dapat menantu buah yang baru...anak buah aku yang kedua tua kawen pada hari anniversary aku :) Insyallah jugak aku bakal dapat cucu buah bulan depan..anak buah aku yang sulung dah tunggu masa nak melahirkan..heeeee.... :) Tahniah la kat yang baru kawen dan jugak yang bakal timang cahaya mata...


Sekian saja kisah ringkas aku kali ni..hehehehe.... :)