Nuffnang Ads

me&bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

me & bam

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 15, 2015

Muchi dah SETAHUN..!!

Alhamdulillah... Anak aku dah genap berusia setahun... Membesarkan Muchi bukanlah sesuatu yang terlalu sukar sebab dia adalah anak yang sangat tidak kuat meragam.. Tak kuat nangis... dan kalau nangis pun mudah sangat nak pujuk...

Muka pun tak banyak berubah...masih maintain berkepala botak..dan slim..hehe... Umur dah setahun beratnya cuma 8.1kg sahaja...agak ringan kalau dibandingkan dengan baby2 lain yang seusia dengan Muchi...

Tapi Cik Misi cakap berat dia masih dalam lingkungan normal.. So takde apa nak risau. Dalam usia setahun, Muchi masih menyusu badan walau pun tak sepenuhnya. Terpaksa gak top up dengan susu formula sebab aku tak simpan stok susu.. Maklumlah...8 bulan aku jadi ibu mithali jaga dia..dpt keje lak mengejut..memang takde lah aku simpan stok...

Disebabkan eksaitet... untuk besay Muchi tahun ni kami sambut dua kali...sekali kat Batu Kikir sebab joined party dgn mak aku... lagi sekali di Klang..sesaja nak makan kek dengan sepupu2 kenit Muchi...

Sambut di Batu Kikir


Sambut di Klang

Dan hadiah untuk Muchi...TARAAAA...!!!!


Semoga Muchi membesar dengan sihat dan sempurna, jadi anak yang soleh...dan jadi bekalan untuk mak di akhirat nanti...love you very much laaahh..!!